Zeeland

Overzicht van thuiswerkcentrales in Zeeland

Hansweert

HWS Thuiswerkcentrale
Kanaalstraat 11
4417 AH Hansweert

Krabbendijke

Goedharts Homeshopping
Deltastraat 3
4413 EC Krabbendijke

Sint Maartensdijk

TWC ’t Kikkertje
Tulpstraat 17
4695 HL Sint Maartensdijk

Sint Philipsland

Allround Thuiswerkcentrale
Oostdijk 19
4675 CD Sint Philipsland

Gehele provincie

Geld verdienen

Voor het testen van producten en invullen van vragenlijsten is SurveyWeb op zoek naar mensen in de hele provincie Zeeland.

Verdiensten ca. € 100,- per maand.

Wil jij bijverdienen vanuit je eigen huis met het ontvangen van gratis testproducten en het invullen van vragenlijsten? Bezoek dan de website producten testen voor meer informatie.Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Zeeland

Op CareerJet vind je veel verschillende vacatures door heel Nederland, waaronder ook veel thuiswerkbanen.

Door op de afbeelding hieronder te klikken krijg je een overzicht te zien van thuiswerkbanen op CareerJet. Ook kun je speciaal zoeken op banen in de regio Zeeland, zoals in Terneuzen, Zierikzee of Middelburg.

CareerJet