Utrecht

Overzicht van thuiswerkcentrales in Utrecht

Maarssen

Life Style Vision
Spechtenkamp 346
3607 KV Maarssen

Veenendaal

Thuiswerkcentrale Veenendaal
Bobinestraat 10
3903 KG Veenendaal

Gehele provincie

Geld verdienen

Voor het testen van producten en invullen van vragenlijsten is SurveyWeb op zoek naar mensen in de hele provincie Utrecht.

Verdiensten ca. € 100,- per maand.

Wil jij bijverdienen vanuit je eigen huis met het ontvangen van gratis testproducten en het invullen van vragenlijsten? Bezoek dan de website producten testen voor meer informatie.Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Utrecht

Op de Nationale Vacaturebank vind je een verzameling van tienduizenden vacatures door heel Nederland, waaronder ook diverse thuiswerk vacatures.

Door jouw CV in te sturen ontvang je automatisch een bericht wanneer er een vacature is gevonden die aan jouw wensen voldoet.
Plaats nu je CV.