Overijssel

Overzicht van thuiswerkcentrales in Overijssel

Almelo

At Your Service
Twentelaan 4
7609 RE Almelo

De Krim

Thuiswerkcentrale SCS
Hoofdweg 124
7782 PT De Krim

Deventer

Momenteum International
Hazelaar 11
7421 DB Deventer

Enschede

Slont Marketing
T. de Keyserstraat 25
7545 BA Enschede

Kallenkote

Bruxvoort Thuiswerkcentrale
Kallenkote 38
8345 HC Kallenkote

Gehele provincie

Geld verdienen

Voor het testen van producten en invullen van vragenlijsten is SurveyWeb op zoek naar mensen in de hele provincie Overijssel.

Verdiensten ca. € 100,- per maand.

Wil jij bijverdienen vanuit je eigen huis met het ontvangen van gratis testproducten en het invullen van vragenlijsten? Bezoek dan de website producten testen voor meer informatie.Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Overijssel

Op CareerJet vind je veel verschillende vacatures door heel Nederland, waaronder ook veel thuiswerkbanen.

Door op de afbeelding hieronder te klikken krijg je een overzicht te zien van thuiswerkbanen op CareerJet. Ook kun je speciaal zoeken op banen in Overijssel, zoals in Kampen, Zwolle of de regio Twente.

CareerJet