Limburg

Overzicht van thuiswerkcentrales in Limburg

Echt

Business4u.nl
Lindestraat 1
6101 ES Echt

Heerlen

Syto Co.-Packaging Heerlen
Wijngaardsweg 56
6412 PJ Heerlen

Hoensbroek

HPS Thuiswerkcentrale
De Koumen 78a
6433 KE Hoensbroek

Kelpen-Oler

Assemco
Lidwinastraat 7
6037 RT Kelpen-Oler

Lottum

HBL International
Broekhuizerweg 26
5973 NX Lottum

Montfort

Sportlaan 34
6065 AJ
Montfort

Gehele provincie

Geld verdienen

Voor het testen van producten en invullen van vragenlijsten is SurveyWeb op zoek naar mensen in de hele provincie Limburg.

Verdiensten ca. € 100,- per maand.

Wil jij bijverdienen vanuit je eigen huis met het ontvangen van gratis testproducten en het invullen van vragenlijsten? Bezoek dan de website producten testen voor meer informatie.Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Limburg

Op CareerJet vind je veel verschillende vacatures door heel Nederland, waaronder ook veel thuiswerkbanen.

Door op de afbeelding hieronder te klikken krijg je een overzicht te zien van thuiswerkbanen op CareerJet. Ook kun je speciaal zoeken op banen in de regio Limburg, zoals in Sittard, Roermond, Kerkrade, Venlo of Maastricht.

CareerJet