Groningen

Overzicht van thuiswerkcentrales in Groningen

Stadskanaal

De Grens
Steenhouwer 5
9502 EV Stadskanaal

Wildervank

Rokla
Nijverheidsstraat 95
9648 JE Wildervank

Gehele provincie Groningen

Geld verdienen

Voor het testen van producten en invullen van vragenlijsten is SurveyWeb op zoek naar mensen in de hele provincie Groningen.

Verdiensten ca. € 100,- per maand.

Wil jij bijverdienen vanuit je eigen huis met het ontvangen van gratis testproducten en het invullen van vragenlijsten? Bezoek dan de website producten testen voor meer informatie.Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Groningen

JobbirdOp Jobbird vind je veel verschillende vacatures door heel Nederland, waaronder ook veel thuiswerkbanen.

Door op de afbeelding te klikken krijg je een overzicht te zien van thuiswerkbanen op Jobbird. Ook kun je speciaal zoeken op banen in de regio Groningen, zoals in Veendam, Stadskanaal of Delfzijl.

Als je wilt kun je gebruik maken van hun e-mail service. Hierbij kun je aangeven wat voor werk je zoekt. Je krijgt dan een melding in je mailbox wanneer er een nieuwe vacature is gekomen die past bij jouw voorkeuren.