Flevoland

Overzicht van thuiswerkcentrales in Flevoland

Almere

Thuiswerkcentrale Allerhande
Operetteweg 106
1323 VE Almere

Almere

M en B Productions
Fioringrasstraat 25
1313 LB Almere

Almere

TWC Almere
J. Bakerstraat 67
1311 GC Almere

Lelystad

AJ Verpakkingen
Grienderwaard 17
8223 CW Lelystad

Zeewolde

Successful Homejob
Tarwelaan 74
3893 GN Zeewolde

Gehele provincie

Geld verdienen

Voor het testen van producten en invullen van vragenlijsten is SurveyWeb op zoek naar mensen in de hele provincie Flevoland.

Verdiensten ca. € 100,- per maand.

Wil jij bijverdienen vanuit je eigen huis met het ontvangen van gratis testproducten en het invullen van vragenlijsten? Bezoek dan de website producten testen voor meer informatie.Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Flevoland

Op CareerJet vind je veel verschillende vacatures door heel Nederland, waaronder ook veel thuiswerkbanen.

Door op de afbeelding hieronder te klikken krijg je een overzicht te zien van thuiswerkbanen op CareerJet. Ook kun je speciaal zoeken op banen in Flevoland, bijvoorbeeld in Lelystad, Almere, Zeewolde of Dronten.

CareerJet