Drenthe

Overzicht van thuiswerkcentrales in Drenthe

Assen

Thuiswerkcentrale Hummel
Zadelmakerstraat 25b
9403 VG Assen

Emmen

Dick Seubring Thuiswerkcentrale
Ravelijn 74
7823 TE Emmen

Emmen

TC Emmen
Kapitein Grantstraat 30
7821 AR Emmen

Nijeveen

Quintet
Energieweg 1
7948 NT Nijeveen

Zwartemeer

Verlengde van Echtenskanaal NZ 73
7894 EE Zwartemeer

Gehele provincie Drenthe

Geld verdienen

Voor het testen van producten en invullen van vragenlijsten is SurveyWeb op zoek naar mensen in de hele provincie Drenthe.

Verdiensten ca. € 100,- per maand.

Wil jij bijverdienen vanuit je eigen huis met het ontvangen van gratis testproducten en het invullen van vragenlijsten? Bezoek dan de website producten testen voor meer informatie.Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Drenthe

Op CareerJet vind je veel verschillende vacatures door heel Nederland, waaronder ook veel thuiswerkbanen.

Door op de afbeelding hieronder te klikken krijg je een overzicht te zien van thuiswerkbanen op CareerJet. Ook kun je speciaal zoeken op banen in Drenthe, zoals in Emmen of in Assen.

CareerJet